Menukaart diner
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio €10,50
cashewnoten | belegen streekkaas van de Pasop | pittenmix | truffelmayonaise
-
Mosselen €11,50
witte wijn | gegratineerd met Parmezaanse kaas
-
Proeverij van Achterhoekse vleesspecialiteiten €11,50
naegelholt van de Steenoven | balkenbrij | bloedworst | compote van kweepeer
-
Trio van vis €11,50
gravad lax | gerookte forel | rillette van makreel | mierikswortelsaus
-
Champignon Dordogne (v) €9,50
kruidige knoflooksaus
-
Stokbrood (v) € 6,50
huisgemaakte kruidenboter | Heeckerensaus | ailoi
Alle voorgerechten worden geserveerd met brood & kruidenboter
Salades
Alle salades worden geserveerd met brood & kruidenboter
Soepen
Alle soepen worden geserveerd met brood & kruidenboter
Hoofdgerechten
-
Kabeljauw € 20,50
omwikkeld met spek | vadouvansaus
-
Sliptong ( 3 stuks, zelf te fileren) €23,50
ravigottesaus
-
Confit de canard € 19,50
roseval-terrine | gekarameliseerde appeltjes uit eigen boomgaard
-
Diamanthaas 250 gr € 22,50
kastanjechampignons | rode wijnsaus of pepersaus
-
Bouef bourguignon €18,50
runderstoofschotel | geroosterde pompoen | kruidenpuree
-
Schnitzel 300 gram €18,50
gegrilde groenten | stroganoffsaus
-
Gepofte knolselderij (v) €19,50
gevuld met bospaddestoelen | okkernoten | saus van eekhoorntjesbrood
-
Pompoenrisotto (v) €17,50
oude kaas van de Pasop kaasboederij | tomaat | pittenmix
Alle hoofdgerechten worden geserveerd salade, groenten, friet en gebakken aardappelen
Nagerechten
-
Boerenjongens €7,50
rozijnen | brandewijn | slagroom | bourbon vanille-ijs | advocaatroom
-
Tarte tatin van stoofpeer €8,50
gesuikerde walnoten | gezouten karamelijs | bessenstroop
-
Crème brûlée €8,75
amarena-roomijs van Ijsboerderij de Steenoven
-
Chocolade lava cake €9,50
warm uit de oven | huisgemaakt Bailey's roomijs
-
Kaasplankje €10,50
4 streekkazen | vijgenchutney | amandel-abrikozen brood