Feest & Arrangementen

High Tea

Onbeperkt verse thee van la Fleur de café. De high tea duurt circa 2 uur en is te reserveren vanaf 8 personen.

€ 29,50 p.p
– Cheese-cake met rood fruit coulis
– Brownie met karamel
– Bonbons
– Macarons
– Assortiment muffins
– Roomboterkoekjes
– Scones met jam en geslagen room
– Romig mosterdsoepje met spek en bosui. (vegetarisch mogelijk)

– Sandwiches gerookte zalm, sesamzaadjes en wasabi mayonaise
– Sandwiches rundercarpaccio met Reypenaer, truffelmayonaise
– Sandwiches jong belegen streekkaas, vijgenchutney en tomaat
– Groentequiche met geitenkaas
– Bruschetta met tomatensalsa

Buffetten

Voor het reserveren van één van onze buffetten vragen wij u om contact op te nemen.

Reserveren voor het brunchbuffet is mogelijk vanaf 20 personen en voor de dinerbuffetten vanaf 25 personen.

Brunch buffet € 28,50 p.p
– Doesburgse mosterdsoep met bosui en spekjes
– Tomatensoep met tuinkruiden (vegetarisch)
– Een selectie van diverse broodsoorten
– Sandwiches gerookte zalm, sesamzaadjes en wasabi mayonaise
– Sandwiches rundercarpaccio met Reypenaer, truffelmayonaise
– Sandwiches jonge streekkaas, vijgenchutney en pompoenpitten
– Pasteitje met paddenstoelen ragout
– Warme beenham met honingmosterdsaus
– Vers fruit salade
– Rundvleeskroket
– Roerei met gerookte zalm en bieslook
– Pastasalade met gemarineerde groenten (vegetarisch)
– Diverse vleeswaren en kaassoorten
– Diverse zoetwaren

Hollands Buffet € 37,50 p.p
– Rundvlees salade
– Zalmsalade
– Aardappelsalade met bieslook en spek
– Gerookte makreel, haring met roggebrood
– Noorse garnalen met cocktailsaus
– Ham met meloen
– Diverse vleessoorten
– Gemarineerde courgette met geitenkaas
– Stokbrood met kruidenboter

– Boerenschnitzel, spek, ui, en champignons
– Kalfssukade met jus de veau
– Zalmfilet met witte wijn saus
– Groente quiche van seizoensgroente, tomaat en kaas
– Roseval aardappelen uit de oven met rozemarijn en zeezout
– Friet met mayonaise
– Gemengde rauwkostsalade met tuinkruiden dressing

– Aardbeienbavarois
– Chocolade brownie met gesuikerde pecannoten
– Bitterkoekjes mousse
– Karamel cheesecake
– Vers fruit salade
– Vanilleroomijs, vruchtensaus, gezoete slagroom

Bourgondisch Buffet € 39,50 p.p
– Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
– Gedroogde ham, salami en druiven
– Gemengde salade met tonijn, rode uienringen, olijven en balsamico
– Caprese met tomaat, mozzarella en basilicum
– Watermeloen met feta, munt, uiringen
– Stokbrood met tapenade, Heeckerensaus , pesto

– Zalmlasagne met spinazie, mozzarella, sud d’ sol tomaten
– Provençaalse kip met champignons en bieslook in roomsaus
– Varkensrollade met honing mosterd saus
– Gevulde paprika met kruidige couscous
– Roomaardappeltjes met knoflook en Peterselie
– Friet met mayonaise
– Ratatouille van aubergine, courgette, paprika, champignons

– Tiramisu
– Vers fruitsalade
– Mousse van Limoncello
– Bosvruchtentaart
– Gezoete slagroom
– Vanille roomijs en chocolade roomijs

Klassiek Buffet € 41,50 p.p
– Bruschetta’s tonijn, kappertjes, appel
– Crostini rundercarpaccio, Parmezaanse kaas, pesto
– Gemarineerde kip, druiven, honingdressing
– Gerookte zalm, wasabi mayonaise, radijs
– Salade caprese, mozzarella, tomaat, basilicum
– Boerenachterham en meloen
– Gemarineerde gamba’s met knoflook en bosui
– Stokbrood met kruidenboter

– Kabeljauw, garnalen en witte wijn saus.
– Varkenshaas met champignon roomsaus
– Diamanthaas medaillons, rode wijn saus
– Zoete aardappeltaart met rode biet en fetakaas
– Roseval aardappelen uit de oven met rozemarijn en zeezout
– Friet met mayonaise
– Tomatensalade met zwarte olijven, kappertjes, rode uienringen

– Sinaasappelbavarois
– Bosvruchtentaart
– Chocoladetaart
– Kersenbavarois
– Vanilleroomijs, aardbeienijs
– Vruchtensaus, gezoete slagroom

Bruiloft/feest

Ontdek bij Het Wapen van Heeckeren de perfecte locatie voor al jouw speciale gelegenheden. Of het nu gaat om jouw trouwdag, verjaardagsfeest, afscheidsreceptie, netwerkevenement of gewoon een gezellige borrel onder onze sfeervolle kapschuur en stretchtent. We gaan graag met u in gesprek om samen de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken. U bent van harte welkom voor een gesprek.

Shared lunch

Op planken en schalen gepresenteerd. De Shared lunch is te reserveren vanaf 10 personen.

€ 22,50 p.p
Keuze uit;
– Mosterdsoep | bosui | spekjes
– Franse uiensoep | kaascrouton

Luxe mini open belegde broodjes 4 stuks per persoon
rijkelijk belegd met;
– Gerookte zalm | mierikswortelcreme |radijs | appel
– Tonijn salade | rode ui | kappertjes | augurk
– Rundercarpaccio | pittenmix | Reypenaer | truffelmayonaise
– Pittige kip | atjar | krokante uitjes
– Geroosterde avocado (v) | gevulde eierensalade
– Glaasje vers fruit salade

Shared dining

Op planken en schalen gepresenteerd. De Shared dining is te reserveren vanaf 20 personen.

€ 44,50 p.p
Voorgerechten

– Bruschetta met rundercarpaccio Reypenaer en truffelmayonaise
– Crostini gerookte zalm met wasabimayonaise en radijs
– Bruschetta met serranoham en balsamico
– Capresespiesje met mozzarella, tomaat en basilicum
– Spiesje ham en meloen

Hoofdgerechten
– Zalmlasagne met spinazie, zongedroogde tomaat en witte wijnsaus
– Spiesje gamba gemarineerd in piripiri
– Provençaalse kip met knoflook, champignons en bieslook
– Varkenshaas medaillons met champignon roomsaus
– Diamanthaasspiesjes met rode wijnsaus
– Kruidige aardappelwedges met rozemarijn
– Ratatouille van aubergine, courgette, paprika en champignons

Grand dessert (in glaasjes gepresenteerd)
– Een selectie van verschillende items van onze dessertkaart

Keuzemenu

Reserveren voor het keuzemenu kan vanaf 12 personen.

Voorgerechten (keuze uit)
– Champignons Dordogne (v) | bierbeslag | knoflooksaus
– Rundercarpaccio | pittenmix | Reypenaer | truffelmayonaise
– Doesburgse mosterdsoep (vegetarisch mogelijk) |  spekjes | bosui

Hoofdgerechten (keuze uit)
– Ravioli knol en truffel (v) | platte peterselie | schorsenerenchips
– Zalm | trostomaat | dragonsaus | rode curry kroepoek
Varkenshaasmedaillons | champignonroomsaus
– Duo rund | kalfswang | diamanthaas | rodewijnsaus

Desserts (keuze uit)
– Winter coupe | Pistache ijs | walnoten roomijs | karamel ijs | meringue | slagroom
– Crème brulée hazelnoot | pure chocoladeroomijs

Voorgerechten (keuze uit)
– Biet en mais (v) | rode biet in beurre noisette | geroosterde mais | balsamico crème
– Zalm en kabeljauw | witte aceto crème | komkommer | paarse radijs | bieslookdressing
– Parelhoen | eenden rillete | truffelsalsa | aardpeer | knolselderij
– Franse uiensoep | kaascrouton

Hoofdgerechten (keuze uit)
– Groenten wellington (v) | bladerdeeg | paddenstoel | wortel | pompoen | bataat crème
– Zeewolf | lardo spek | mosterdparels | beurre blance | laurier
– Duo rund | kalfswang | diamanthaas | rodewijnsaus
– Mixed grill | kipfilet | diamanthaas | sparerib | varkenshaas | pepersaus

Desserts (keuze uit)
– Parfait Baileys | suikerbrood crumble | chocolade ganache
– Crêpe suzette | Vanille roomijs | sinaasappelsaus

BBQ

Reserveren voor een BBQ kan vanaf 25 personen.

Vlees
– Spiezen van kippendij
– Runderburgers
– Braadworst
– Gemarineerde speklap
– Spare ribs

Salades
– Rundvleessalade
– Aardappelsalade met bieslook en ei
– Gemengde rauwkostsalade

– Brood met kruidenboter 

Op het buffet
– BBQ saus, satésaus, knoflooksaus, cocktailsaus, Frieten en mayonaise.

Vlees
– Spiezen van kippendij
– Gekruide varkenskarbonade
– Runderburgers
– Gemarineerde spareribs
– Braadworst

Vis
– Zalmfilet in witte wijnsaus
– Garnalenspiesjes

– Groentespies
– Maiskolven

Salades
– Wortel/kool salade met peterselie
– Salade met watermeloen, feta en ui
– Aardappelsalade met bieslook en ei.
– Gemengde rauwkost salade

– Brood met kruidenboter & Dips Knoflooksaus | cocktailsaus | Heeckeren saus

Op het buffet
– BBQ saus, satésaus, knoflooksaus, cocktailsaus, Frieten en mayonaise.