Over het restaurant

Het Wapen van Heeckeren heeft een menu met op de Europese keuken geïnspireerde gerechten. Het Wapen van Heeckeren ligt middenin de Achterhoek waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Strijk vervolgens neer op het ruime terras voor een drankje, lunch of diner.  

Binnen is er in de volledig gerenoveerde deel plek voor 50 gasten. De voorkamer is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 24 personen. In het cafégedeelte kunt u terecht voor een borrel, of plaatsnemen voor een lunch of diner.

Het Wapen van Heeckeren beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid bij het restaurant.

Historie van het pand

Het Wapen van Heeckeren ligt in Hummelo en is aan het begin van de negentiende eeuw gebouwd. Het monumentale pand ademt historie. De boerderij-herberg behoorde vroeger tot het landgoed Enghuizen, destijds in het bezit van de familie Van Heeckeren, vandaar de naam ‘Het Wapen van Heeckeren’.

Het gebouw verkeert nog altijd in zijn oorspronkelijke staat. Zo zijn de luiken van het monumentale pand geschilderd in geel-rood, de kleuren van het landgoed Enghuizen. De gietijzeren dakbekroning met zeer fijne details lijkt bijna wel kantwerk. Dit, en de uitstekende staat waarin het gebouw verkeert, maakt het tot een van de mooiste gebouwen in de Achterhoek.

Wie zijn we?

Sinds augustus 2020 wordt Het Wapen van Heeckeren gerund door horeca-partners Michel Vos en Marjo Out. Na verschillende jaren te hebben samengewerkt bij verschillende horecabedrijven hebben ze de handen inéén geslagen en hun droom kunnen realiseren. Michel zet zijn jarenlange ervaring in om het de gast aan niets te laten ontbreken. Marjo is een ervaren chefkok en bereidt heerlijke bourgondische gerechten geïnspireerd op de Europese keuken.

 

Werken bij Het Wapen van Heeckeren

Wij zijn op zoek naar:

• Medewerkers bediening

• Afwashulp

Ben jij diegene die we zoeken? Stuur een mailtje naar

info@wapenvanheeckeren.nl of kom eens gezellig langs.

1b7900c4-5c28-4ca0-89c6-2f52193efc4d