Lunchkaart
Menukaart tot 16:30 uur
Brood
-
Geroosterde avocado (v) 11
gevulde eierensalade
-
2 groentenkroketten(v) 10
Jalapeño mayonaise
-
Gerookte zalm 14.25
appel | mierikswortelcrème | radijs
-
Tonijnsalade 10.5
kappertjes | appel | rode ui
-
Pittige kip 13.5
atjar | krokante uitjes
-
Rundercarpaccio 14.5
pittenmix | Reypenaer | truffelmayonaise
-
Gehaktbrood 12
grove piccalilly | zuurkool
-
2 Achterhoekse kroketten 9.5
Doesburgse mosterd
-
Warme beenham 11.25
mosterdsaus
-
Chef’s special 12.5
wisselende specialiteit van de chef
Achterhoekse scharreleitjes
Maaltijd salades
12 uurtjes
Soepen
Pannenkoeken
Warme lunch
-
Ravioli knol en truffel (v) 19
platte peterselie | schorsenerenchips
-
Zalm 24.75
trostomaat | dragonsaus | rode curry kroepoek
-
Varkenshaasmedaillons 24.75
champignonroomsaus
-
Boeuf bourguignon 22
runderstoofvlees | pommes duchesse
-
Broodje avocadoburger (v) 16.5
gekarameliseerde rode ui | tomaat | oude kaas | gebakken eitje | frieten | Heeckerendip
-
Broodje beefburger 16.5
gekarameliseerde rode ui | tomaat | oude kaas | bacon | gebakken eitje | frieten | Heeckerendip
-
Broodje diamanthaaspuntjes 17.75
feta | rode ui | teryakisaus
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde groenten, salade en aardappelgarnituur
IJs
Dinerkaart
Menukaart vanaf 17:00 uur
Voorgerechten
-
Biet en mais (v) 9
rode biet in beurre noisette | geroosterde mais | balsamico crème
-
Champignons Dordogne (v) 9.5
bierbeslag | knoflooksaus
-
Proeverij van vis 14.75
gamba | geschroeide tonijn | gemarineerde dorade | palingmousse
-
Zalm en kabeljauw 14.5
witte aceto crème | komkommer | paarse radijs | bieslookdressing
-
Parelhoen 14.5
eenden rillete | truffelsalsa | aardpeer | knolselderij
-
Rundercarpaccio 14.75
pittenmix | truffelmayonaise | Reypenaer
-
Brood met sausjes (v) 8
kruidenboter | Heeckerendip | aïoli
-
Samengestelde plank om te delen met een selectie van onze voorgerechten p.p 16.75
(vanaf 2 personen)
Soepen
Salades
Hoofdgerechten
-
Ravioli knol en truffel (v) 19
platte peterselie | schorsenerenchips
-
Groenten wellington (v) 19.5
bladerdeeg | paddenstoel | wortel | pompoen | bataat crème
-
Zeewolf 25.5
lardo spek | mosterdparels | laurier | beurre blanc
-
Zalm 24.75
trostomaat | rode curry kroepoek | dragonsaus
-
Varkenshaasmedaillons 24.75
champignonroomsaus
-
Duo rund 25.5
kalfswang | diamanthaas | rodewijnsaus
-
Mixed grill 26.5
kipfilet | diamanthaas | sparerib | varkenshaas | pepersaus
-
Confit d’ Canard 27.5
gekarameliseerde appeltjes | sinaasappelsaus
-
Chef’s special 25.5
wisselend gerecht van de chef
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde groenten, salade en aardappelgarnituur
Desserts
-
Parfait Baileys 8.75
suikerbrood crumble | chocolade ganache
-
Heeckeren coupe 8.5
pistache ijs | walnoten roomijs | karamel ijs | meringue | slagroom
-
Crêpe suzette 9.25
vanille roomijs | sinaasappelsaus
-
Crème brulée hazelnoot 9
pure chocoladeroomijs
-
Kaasplankje 12.5
vier verschillende kazen | mostarde | kletzenbrood | druiven
-
Koffie compleet 9.5
koffie of thee met zoete lekkernijen
Keuzemenu A €39.5
Menukaart vanaf 17:00 uur
Voorgerechten (keuze uit)
Hoofdgerechten (keuze uit)
Desserts (keuze uit)
Keuzemenu B €42.5
Menukaart vanaf 17:00 uur