Lunchkaart
Menukaart tot 16:30 uur
Brood
-
Gele rettich en chioggia biet (v) 11
pijnboompitten | geitenkaas | rucola | balsamico
-
Roombrie uit de oven (v) 10
honing | walnoten | cranberries
-
Gerookte zalm 12.5
appel | mierikswortelcrème | radijs
-
Tonijnsalade 10.5
kappertjes | augurk | rode ui
-
Pulled chicken 12.5
bbq saus | gefrituurde uitjes | coleslaw
-
Rundercarpaccio 14.25
pittenmix | Reypenaer | truffelmayonaise
-
Gehaktbal 12
cocktailuitjes | augurk | mosterdmayonaise
-
2 Achterhoekse kroketten 9.25
Doesburgse mosterd
-
Chef’s special 12.50
wisselende specialiteit van de chef
-
Keuze uit boerenwit of meergranen landbrood van Bakkerij Ebbers
Achterhoekse scharreleitjes
Maaltijd salades
12 uurtjes
Soepen
Pannenkoeken
Warme lunch
-
Gyoza (v) 19
krokante wonton | bimi | geroosterde pompoen
-
Zalm 24.75
kruidenkorst | spinazie | beurre blanc
-
Varkenshaas medaillons 24.75
champignonroomsaus
-
Runder rump steak (200 gram) 25.75
rodewijnsaus
-
Broodje avocadoburger (v) 16.5
gekarameliseerde rode ui | tomaat | oude kaas | gebakken eitje | frieten | Heeckerendip
-
Broodje kipburger 16.5
tomaat | bacon | nacho’s | oude kaas | gebakken eitje | frieten | Joppiesaus
-
Broodje beefburger 16.5
gekarameliseerde rode ui | tomaat | oude kaas | bacon | gebakken eitje | frieten | Heeckerendip
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde groenten, salade en aardappelgarnituur
IJs
Dinerkaart
Menukaart vanaf 17:00 uur
Voorgerechten
-
Gele rettich & Chioggia biet (v) 8.75
pijnboompitten | rucola sla | geitenkaas | balsamico
-
Champignons Dordogne (v) 9.25
bierbeslag | knoflooksaus
-
Proeverij van vis 14.75
gerookte coquille | palingmousse | krab | ceviche van kabeljauw
-
Zalm in rode biet 13.5
granité van komkommer en dille | Amsterdamse ui | saffraan crème
-
Vitello Tonnato 14.75
kalfsmuis | tonijn crème | kappertjes | groene asperge
-
Rundercarpaccio 14.25
pittenmix | truffelmayonaise | Reypenaer
-
Brood met sausjes (v) 7.5
kruidenboter | Heeckerendip | aïoli
-
Samengestelde plank om te delen met een selectie van onze voorgerechten p.p 15.5
(vanaf 2 personen)
Soepen
Salades
Hoofdgerechten
-
Gyoza (v) 19
krokante wonton | bimi | geroosterde pompoen
-
Aubergine parmigiana (v) 19
aubergine | parmezaan | tomaat | burrata
-
IJsselmeer snoekbaars 25.5
kappertjes | zeekraal | citroensaus
-
Zalm 24.75
kruidenkorst | spinazie | beurre blanc
-
Varkenshaasmedaillons 24.75
champignonroomsaus
-
Varkens rib roast 23.5
gepekeld | tijm | chimichurri
-
Runder rump steak (200 gram) 25.75
rodewijnsaus
-
Mixed grill 26.5
kipfilet | diamanthaas | sparerib | varkenshaas | pepersaus
-
Confit d’ Canard 27.5
gekarameliseerde appeltjes | sinaasappelsaus
-
Chef's special 25.5
wisselende specialiteit van de chef
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde groenten, salade en aardappelgarnituur
Desserts
-
Chocolade 8.5
Ruby chocolade mousse | cassis sorbetijs
-
Sorbetijs 8.5
aardbei | sinaasappel | limoen
-
Crème brulée 9.5
karamel | stroopwafel roomijs
-
Cheesecake crème 8.75
ingelegde ananas | mango sorbetijs | kletskop
-
Kaasplankje 12.5
4 verschillende soorten kaas | vijgenchutney
-
Koffie compleet 9.25
koffie of thee met zoete lekkernijen