Lunchkaart
Menukaart tot 16:30 uur
Brood
-
Geroosterde avocado (v) 11.25
eiersalade
-
2 groentenkroketten(v) 10.5
Jalapeño mayonaise
-
Roombrie uit de oven 11.5
cranberry’s | walnoten | honing
-
Gerookte zalm 14.5
appel | mierikswortelcrème | radijs
-
Tonijnsalade 10.5
kappertjes | appel | rode ui
-
Pittige kip 13.5
atjar | krokante uitjes
-
Rundercarpaccio 14.5
pittenmix | Reypenaer | truffelmayonaise
-
Gehaktbal 12.75
tafelzuren | mosterdmayonaise
-
2 Achterhoekse kroketten 11.25
mosterd
-
Warme beenham 11.25
mosterdsaus
-
Chef’s special 13.75
wisselende specialiteit van de chef
Achterhoekse scharreleitjes
Maaltijd salades
12 uurtjes
Soepen
Pannenkoeken
Warme lunch
-
Maispolenta (vegan) 19.25
spinazie | bataat crème | seizoensgroenten
-
Zalm 25.25
trostomaat | lemongrass saus
-
Varkenshaasmedaillons 25
champignonroomsaus
-
Broodje avocadoburger (v) 17.5
gekarameliseerde rode ui | tomaat | oude kaas | gebakken eitje | frieten | Heeckerendip
-
Broodje beefburger 17.5
gekarameliseerde rode ui | tomaat | oude kaas | spek | gebakken eitje | frieten | Heeckerendip
-
Broodje kipburger 17.5
tomaat | spek | nacho’s | oude kaas | gebakken eitje | friet | Joppiesaus
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde groenten, salade en aardappelgarnituur
Desserts
Dinerkaart
Menukaart vanaf 17:00 uur
Voorgerechten
-
Coeur de boeuf tomaat tartaar (v) 9
zwart knoflookschuim | avocadocrème | basilicum olie
-
Champignons Dordogne (v) 9.5
bierbeslag | knoflooksaus
-
Proeverij van vis 14.75
kabeljauw mousse | gamba | unagi paling | tonijn tartaar
-
Makreel 13.5
krokante venkel | gepofte wilde rijst | duindoorngel | bieslookcrème
-
Steak tartaar 14.5
zoete pepermayonaise | kwarteleitje | eigeel crème | cornichons
-
Rundercarpaccio 14.75
pittenmix | truffelmayonaise | Reypenaer
-
Brood met sausjes (v) 8
kruidenboter | Heeckerendip | aïoli
-
Samengestelde plank om te delen met een selectie van onze voorgerechten p.p 17.75
(vanaf 2 personen)
Soepen
Salades
-
Couscous (v) Klein: 12.75
Groot: 15.75feta | sud ’n' sol tomaatjes | olijven | gepofte paprika
-
Krokante kip Klein: 13.25
Groot: 16.25atjar | misomayo | gebakken uitjes | cassave chips
-
Gerookte zalm Klein: 15.5
Groot: 18.5forel | Hollandse garnaaltjes | heilbot | cocktailsaus
-
Alle salades worden geserveerd met brood en kruidenboter.
Hoofdgerechten
-
Cannelloni ricotta (v) 19
rucola | cherry tomaatjes
-
Maispolenta (vegan) 19.25
spinazie | bataat crème | seizoensgroenten
-
Scholfilet 26.75
lavas saus | citroen
-
Zalm 25.25
trostomaat | lemongrass saus
-
Varkenshaasmedaillons 25
champignonroomsaus
-
Rumpsteak (200 gram) 26
truffeljus
-
Mixed grill 26.5
kipfilet | diamanthaas | sparerib | varkenshaas | pepersaus
-
Spareribs 26.75
knoflook mayonaise | Heeckerendip
-
Confit d’ Canard 27.5
gekarameliseerde appeltjes | sinaasappelsaus
-
Chef’s special 25.5
wisselend gerecht van de chef
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde groenten, salade en aardappelgarnituur
Desserts
-
Hangop taartje 9.25
gemarineerde ananas | gezouten karamel roomijs
-
Heeckeren coupe 9.25
aardbei sorbetijs | cassis sorbetijs | bloedsinaasappel sorbetijs
-
Tiramisu 8.75
chocolade schotsen | yoghurt roomijs | rood fruit
-
Crème brûlée kokos 9
passievrucht sorbetijs | slagroom
-
Kaasplankje 12.5
vier verschillende kazen | mostarde | kletzenbrood | druiven
-
Koffie compleet 9.5
koffie of thee met zoete lekkernijen
Keuzemenu A €39.5
Menukaart vanaf 17:00 uur
Voorgerechten (keuze uit)
Hoofdgerechten (keuze uit)
Desserts (keuze uit)
Keuzemenu B €42.5
Menukaart vanaf 17:00 uur