Lunchkaart
Menukaart tot 16:30 uur
Brood
-
Rettich en biet (v) 11
pijnboompitten | geitenkaas | rucola | balsamico
-
Roombrie uit de oven (v) 10
honing | walnoten | cranberries
-
Gerookte zalm 14.25
appel | mierikswortelcrème | radijs
-
Tonijnsalade 10.5
kappertjes | augurk | rode ui
-
Pulled chicken 12.5
bbq saus | gefrituurde uitjes | coleslaw
-
Carpaccio van rund 14.5
pittenmix | Reypenaer | truffelmayonaise
-
Gehaktbal 12
cocktailuitjes | augurk | mosterdmayonaise
-
2 Achterhoekse kroketten 9.5
Grove mosterd
-
Chef’s special 12.5
wisselende specialiteit van de chef
-
Keuze uit boerenwit of meergranen landbrood van Bakkerij Ebbers
Achterhoekse scharreleitjes
Maaltijd salades
12 uurtjes
Soepen
Pannenkoeken
Warme lunch
-
Risotto (v) 19.5
paddenstoelen | rucola | Parmezaanse kaas
-
Zalm 24.75
cherrytomaatjes | beurre blanc
-
Varkenshaas medaillons 24.75
champignonroomsaus
-
Broodje avocadoburger (v) 16.5
gekarameliseerde rode ui | tomaat | oude kaas | gebakken eitje | frieten | Heeckerendip
-
Broodje kipburger 16.5
tomaat | bacon | nacho’s | oude kaas | gebakken eitje | frieten | Joppiesaus
-
Broodje beefburger 16.5
gekarameliseerde rode ui | tomaat | oude kaas | bacon | gebakken eitje | frieten | Heeckerendip
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde groenten, salade en aardappelgarnituur
IJs
Dinerkaart
Menukaart vanaf 17:00 uur
Voorgerechten
-
Biet en geitenkaas (v) 9
rode biet in beurre noisette | hazelnoot | bieten crème | balsamico
-
Champignons Dordogne (v) 9.5
bierbeslag | knoflooksaus
-
Proeverij van vis 14.75
gamba | zalm in rode biet | makreel | palingmousse
-
Gerookte zalmbonbon 14.5
garnaaltjes | appel | krokant suikerbrood | mierikswortelcrème
-
Rundertartaar 14.75
koningboleet | zilverui | ponzu crème
-
Carpaccio van rund 14.5
pittenmix | truffelmayonaise | Reypenaer
-
Brood met sausjes (v) 7.5
kruidenboter | Heeckerendip | aïoli
-
Samengestelde plank om te delen met een selectie van onze voorgerechten p.p 16
(vanaf 2 personen)
Soepen
Salades
Hoofdgerechten
-
Groentequiche (v) 19
pompoen | pastinaak | spruiten
-
Risotto (v) 19.5
paddenstoelen | rucola | Parmezaanse kaas
-
Doradefilet 25.5
kreeftensaus | bospeen
-
Zalm 24.75
cherrytomaatjes | beurre blanc
-
Varkenshaasmedaillons 24.75
champignonroomsaus
-
Runderribeye 25
gepofte sjalotten jus
-
Mixed grill 26.5
kippendij | diamanthaas | sparerib | varkenshaas | pepersaus
-
Confit d’ Canard 27.5
gekarameliseerde appeltjes | sinaasappelsaus
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde groenten, salade en aardappelgarnituur
Desserts
-
Zoete aardappel brownie 8.75
mango sorbetijs
-
Herfstcoupe 8.5
pure chocoladeroomijs | kaneel ijs | walnoten ijs | karamelslagroom
-
Up side down cake 8.75
Appel | mandarijnen sorbetijs | kletskop
-
Koffie crème brulée 9.25
stroopwafel roomijs
-
Kaasplankje 12.5
vier verschillende kazen | mostarde | suikerbrood krokant | druiven
-
Koffie compleet 9.5
koffie of thee met zoete lekkernijen
Keuzemenu A €39.5
Menukaart vanaf 17:00 uur
Voorgerechten (keuze uit)
Hoofdgerechten (keuze uit)
Desserts (keuze uit)
Keuzemenu B €42.5
Menukaart vanaf 17:00 uur